Lite information här om leverantörerna.

Lightyears

DePadova

Magnus Olesen

Luceplan

Lightyears är en Dansk belysningsleverantör som tillverkar designbelysning. Lightyears är starka på pendelarmaturer men har även vägglampor, golvlampor och bordslampor. Caravaggio är Lightyears mest kända lampa och har redan blivit en klassiker.

Läs mer om Lightyears här

Depadova är ett Italiensk varumärke som tillverkar möbler och inredning med skandinavisk inspiration. Det finns många soffor i kollektionen. bla den klassiska raffles-soffan , ritad av Vico Magestretti.

 

Läs mer om Depadova här

Magnus Olesen är en Dansk möbeltillverkare med sitt focus på stolar och bord för offentligmiljö. MO har många varianter av fällbord, konferensbord.

 

 

Läs mer

Luceplan är en av Italiens främsta belysningsleverantörer. Contemporary design, moderna tolkningar av klassiska produkter. Nytänkande inom dekorativ LED belysning.

Läs mer

Erik Jörgensen

Zoom by Mobimex

Erik Jörgensen är en klassisk Dansk möbel-leverantör med hög design nivå och stort hantverkskunnande. Stoppade möbler är EJ’s specialitet, soffor, fåtöljer , puffar och stolar.

Ej tillverkar bla den klassiska OXchair, Corona fåtöljen & Delphi-Soffan

Läs mer

Zoom by mobimex är en Schweizisk leverantör som gör fantastiska massiv trä möbler. Hantverkskunnande utöver det vanliga. Unika produkter från en unik tillverkare.  Matbord där virket är träet är 150-700 gammalt. Konferensbord som tillverkas speciellt för kunden.

Läs mer om Mobimex här