Designlampor och armaturer från Åbrink Agentur

 

Åbrink Agentur är representant för några av de bästa tillverkarna på marknaden för designbelysning. Hos oss hittar du lampor av högsta kvalitet från märken som danska Lightyears och Italienska Nemo. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om beställningar och leveranser. Välkommen till Åbrink Agentur!

 

Designbelysning i tiden

För dig som söker belysning i extra snygg design är Åbrink Agentur det självklara valet. Hos oss hittar du designlampor och armaturer från de allra största internationella tillverkarna. Vi är särskilt stolta över att kunna presentera ett stort sortiment av golvlampor och vägglampor från Italienska Nemo.

Nemo är ledande inom design och innovation av armaturer och dekorativbelysning. Hos vår agentur hittar du ett antal lampor, vägglampor och ljuskronor från Nemo i exklusiv design. Läs gärna mer och låt dig inspireras av produkt- och fotokataloger från Nemo här på hemsidan.

 

Nordisk design

Vi är också stolta vårt stora sortiment av designbelysning och armaturer från danska Lightyears. För dig som söker en lampa i exklusiv design är Lightyears något av ett måste. Deras lampor är kända för sin flexibla utformning och goda ljusdesign. En bordslampa från Lightyears fungerar exempelvis fint att använda som lampa vid sängen eller på ett sidobord, allt efter dina behov.

Starka varumärken

Åbrink Agentur har trettio års erfarenhet av designbelysning och inredning. Vi förmedlar lampor från tillverkare som uppfyller alla tänkbara krav på funktionalitet och stil. Med vår hjälp kan du alltid erbjuda dina kunder belysning av hög kvalitet och med en tidlös känsla.

Anlita oss när du söker belysning i snygg utformning från starka varumärken. Vi har alltid pålitliga leveranstider och erbjuder bästa möjliga service till våra kunder. Hos oss kommer alltid design och kvalitet i första rummet – något som återspeglas i de varumärken som finns representerade hos oss.

 

Kontakta oss

Hos Åbrink Agentur hittar du belysning i dansk och internationell design när den är som allra bäst. Vi hjälper dig gärna med inspiration kring ditt köp och svarar på frågor om din beställning. Maila oss på anders@abrink.se eller kom in i till oss i butiken på Sibyllegatan 19 i Stockholm.